Bruidsvideograaf Enschede | Sybe & Fleur

Bruidsvideograaf Enschede | Bruiloft Sybe en Fleur

 

Man man man, waar moet ik beginnen! Dit is nou waarom ik het zo leuk vind om bruiloften te doen. De sfeer. De emoties. De tranen van geluk. En deze was er weer zo een. Via Chantal van Made by C fotografie kwam ik terecht bij Sybe en Fleur. Ze zochten een bruidsvideograaf voor hun bruiloft in Enschede. Ik sprak Sybe voor het eerst telefonisch en er was gelijk een klik. Hij wilde last minute toch film hebben op zijn bruiloft. Nu ben ik natuurlijk verdacht als ik dit zeg, maar ik vond het een juiste keuze. En ik weet zeker dat ze er geen spijt van hebben. Want op de foto kun je heel veel laten zien maar de speeches, de liedjes die worden gezongen, dat krijg je alleen met de magie van film en… GELUID.

Zonder geluid mis je 80% van de sfeer, en dit is nu waar Sybe en Fleur de komende 40/ 50 jaar nog van kunnen genieten. En daarna hun kinderen en kleinkinderen, enz… Het verhaal dat Fleur op een boerderij in Enschede woont die al 26 generaties door dezelfde familie wordt beheerd.

Bruidsvideograaf Enschede | Bruidspaar en bruidsmeisjes poseren voor de schuur

Wedding in Enschede

De vogeltjes die aanwezig waren in de schuur tijdens de ceremonie. De regen die maar niet wilde ophouden. Dat maakte het zo magisch allemaal. De B.A.B.S. van de ceremonie was Brahma Ramsodit van Weddinghost. Wat een kerel, ik heb de hele tijd met een smile  zitten luisteren. En zo leerde ik ook een beetje het verhaal van Sybe en Fleur. Dat Sybe op de Galapagos eiland het huwelijksaanzoek deed en alles precies liep zoals hij het niet gepland had (haha). En dat Fleur tot vandaag in zijn telefoon staat als: Fleur die ene! Dat soort verhalen zou je natuurlijk missen als je alleen een bruidsfotograaf had gehad.

Bruidsvideograaf Enschede | Bruidspaar zoenen bij het ja- woord

Wedding in Enschede

Fleur werd door haar vader op een trekker gebracht en dat zette gelijk de toon. Mijn eerste bruiloft op het boerenland, wat gaaf! En het zag er prachtig uit, wat een rust gelijk bij binnenkomst. Je hoorde enkel af en toe een vogel, zelfs de koeien waren stil. De ceremonie in de kerk (ceremonie werd gehouden in St Mary’s Chapel in Twente): PRACHTIG. En wat een goede samenwerking met Chantal weer, het was alsof we al jaren samenwerkten.

Bruidsvideograaf Enschede | Bruidspaar verlaten de kerk

Wedding in Enschede

Daarna waren we al een beetje laat omdat de ceremonie uitliep en dus werden er geen spelletjes meer gedaan. En nu stopte het ook met regenen, de timing was perfect. Ik had al weken van tevoren tegen Sybe gezegd dat in Nederland heel vaak de hele dag regent maar aan het einde van de dag breekt de zon toch door. En ja hoor, zo gezegd zo gebeurd. Champagne open, taart aansnijden en feesten maar! Met de honeymoon waren Sybe en Fleur naar Lissabon. ik zeg altijd, toeval bestaat niet! Ik woon de helft van het jaar in Lissabon dus ook dat was natuurlijk heel leuk want we hebben nog een drankje gedaan op het strand samen dus het cirkeltje was rond. Helaas werd ik die week ziek en konden we elkaar niet meer zien maar ik hoop ze ooit nog hier in mijn huis te mogen ontvangen. En Sybe en Fleur, blij dat je een bruidsvideograaf voor je bruiloft in Enschede hebt gehad? Ik was in ieder geval heel blij dat ik daar kon zijn en zo jullie speciale dag kon vastleggen. Thanks a million voor het vertrouwen.

Check hier de Trailer Film van Sybe en Fleur:

Beste Bruidsfotograaf | Bruidsvideograaf Enschede | Bruidsfotograaf |

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *