Huis Den Deijl

Op woensdag 28 juni trouwden Dewi & Jort in Huis Den Deijl in het Mastbos in Breda.

Bruidspaar in het Mastbos vlakbij Huis Den Deijl

Nu was het weer niet zo super maar ondanks alle regen was het wel heel gezellig. Het was een intieme bruiloft met maar 14 gasten maar toch kon je zien dat het een hechte familie was. Dewi- Sri is zelf in Kegalle (Sri Lanka) geboren en is al sinds heel klein naar Nederland gekomen. Zij ontmoete Jort tijdens het stappen en het was liefde op het eerste gezicht. Jort is stuurman op baggerschepen en daardoor is hij vaak heel lang weg van huis. Dus na die ontmoetingsavond moest Jort weer voor 6 weken weg. Ondertussen kon hij Dewi niet uit zijn hoofd zetten en heeft haar via internet wat bloemen gestuurd. En zo is er tussen deze 2 prachtige mensen de liefde ontstaan.

Bruidspaar poseren voor de auto bij Huis De Deijl

Ze zijn nu in verwachting van hun eerste kind en ze weten nog niet of het een jongen of een meisje is omdat ze het als verrassing willen houden.

Toen ik en mijn assistente Joyce in Huis Den Deijl aankwamen, was er nog niemand, dus we konden even rondkijken voor mogelijkheden voor de shoot. Aangezien het heel erg regende moesten we een oplossing vinden om binnen te schieten maar ik wilde ook per sé naar buiten. Dan zijn een paar paraplu’s best handig! We hebben voor de ceremonie een shoot binnen gedaan en ook even in het bos geweest en we zijn best trots op het resultaat.
De groepsfoto die je hieronder ziet is gemaakt na de ceremonie.

Groepsfoto bruiloft bij Huis Den Deijl

Al met al een gezellige dag en we hebben weer genoten van de verhalen van de BABS over
deze 2 tortelduifjes.

Wij van het Beste Bruidsfotograaf Team wensen Dewi en Jort nog heel veel geluk samen en ook met de baby die binnenkort deel van hun gezinnetje gaat maken.

Bedankt voor het vertrouwen ook!

Wil je ook een professioneel team op je bruiloft?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet tot snel!