Turkse bruid danst tussen de gasten

Bruiloft Kasteel Oud- Wassenaar

Mine & Deniz trouwden in Den Haag en de fotoshoot was in Kasteel Oud- Wassenaar. Ze waren al voor de wet getrouwd maar wilden ook een traditioneel Turks bruiloft met alle tradities en feest… en feesten kunnen ze ;))

Wat heel leuk was aan deze bruiloft was het feit dat je ook kon genieten van de reacties op straat omdat er veel muziek werd gespeeld met grote trommels die zo de aandacht opeisten.

Tijdens de shoot zijn we naar Kasteel Oud- Wassenaar geweest, dit is een kasteel die je voor een paar uurtjes kunt huren, en gelukkig was het prachtig weer dus hebben we buiten met de drone wat foto’s kunnen maken.

Turkse Bruid tussen de gasten in het park bij Kasteel Daelenbroeck

Ondertussen heb je altijd van die bijstanders die elke keer vragen komen stellen, dat is een paar keer leuk maar daarna gaat het een beetje vervelen, dus wat doen je da? Juist, de drone laten vliegen waardoor je lekker veel herrie hebt!

Ook binnen hebben we gevlogen met de Phantom 3 van DJI en een paar filmbeelden gemaakt, dat wilde het bruidspaar heel graag hebben.

Daarna was het weer tijd voor feest dus zijn we naar een super grote zaal gegaan waar meer dan 1000 gasten aanwezig waren, echt op z’n TURKS weer.

Mine kreeg alle aandacht op de dansvloer, echt een mooie bruid om te zien, en ze danste zo elegant. Altijd mooi als je een bruid in een mooie trouwjurk ziet die ook nog eens kan dansen. Ik denk dat Deniz heel blij was dat hij deze prachtige schoonheid ten huwelijk

kon vragen en nu daadwerkelijk kon genieten van het feitelijke gebeuren. Deniz is zelf muziekleraar en heeft daarna een optreden gedaan met zijn leerlingen. We hebben wel zo een vermoeden hoe Deniz Mine d’r hart heeft veroverd ;)).

Al met al genieten met Mine & Deniz, bedankt voor het vertrouwen jongens!

Wil je ook een professioneel team op je bruiloft?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet tot snel!