Sezen & David Bruiloft | Kasteel Daelenbroeck

Bruiloft in Kasteel Daelenbroeck

Eens in de zoveel tijd mag je een deel uitmaken van een speciale dag en ik moet zeggen dat dit er weer een was, sowieso omdat ik weer eens een onderdeel van de familie mocht zijn, althans, zo voelde het bij mij… In de ochtend arriveerde ik bij Sezen (de bruid) thuis en gelijk was het alsof ik gewoon bij mij thuis was, hele aardige mensen en ook zeer gastvrij, ik moest zelfs wat eigengemaakte zoetigheid eten van Sezen’s moeder (ik was op dieet maar moest het van haar echt proeven dus kon ook geen nee zeggen). De toon was gezet en ik wist dat dit een mooi bruiloft zou worden… Het bruidspaar was erg bezorgd vanwege het slechte weer met periodes van zware storm en regen maar ik legde toen uit dat dit de beelden er niet minder op zou maken, integendeel, het zou zorgen voor wat meer drama! David (de bruidegom) arriveerde in zijn Rolls Royce en werd erg emotioneel toen hij Sezen voor het eerst zag, ze zag er ook zo mooi uit… Daarna gingen we met z’n alle naar Kasteel Daelenbroeck en je kunt op het filmpje van de dag zien dat dit een ongelooflijk mooie locatie is om te trouwen! We hadden de grootste lol toen we met de drone gingen vliegen en hadden behoorlijk veel geluk want na de belangrijkste shots begon het weer te regenen. Na de ceremonie en na de speech van David, wat ook erg emotioneel en tevens grappig was, gingen we naar buiten om wat meer pics te nemen van de gasten met het bruidspaar en aansluitend daarop gingen we naar binnen voor het diner en feest. Tussendoor was er ook het aansnijden van de taart en wat leuke Turkse tradities met heel veel dans, zang en vooral lol. Buiten was er een kampvuur gemaakt en de kinderen die aanwezig waren gingen om het vuur heen zitten en luisterden naar muziek en verhalen die verteld werden. Zingend en dansend ging iedereen weer naar buiten richting het feestzaal waar iedereen zich vermaakte met ook een Photo Booth! Het hoogtepunt van de avond was ondermeer de eerste dans van het bruidspaar en de speeches van de gasten tijdens het diner. Ook de laatste dans was weer zeer entertainend, er werd een dans opgevoerd door de zussen/ vriendinnen van Sezen die David probeerden te versieren maar hij vertrok geen spier en bleef erg trouw aan zijn nieuwe echtgenote. Nogmaals David en Sezen, bedankt voor alle plezier die we samen hebben gemaakt en dat ik erbij mocht zijn op jullie speciale dag. Ik wens jullie heel veel jaren geluk samen en dat je eindeloos kunt genieten van je huwelijk! Big Hug van Jay

Lia & Glenn

Al bij het eerste gesprek bij Lia en Glenn thuis wist ik dat dit een uitdagende bruiloft zou zijn. Niet zozeer door de planning maar omdat ik al snel door had dat Lia alles tot in de puntjes verzorgd heeft en erg perfectionistisch is, wat soms in de vrijheid van het creatieve een beperking kan opleggen. “Ik wil een shot zus en een shot zo…” zei Lia, en ja hoor ik voelde hem al aankomen, voordat ik de film ben begonnen heeft zij hem al klaar in haar hoofd… Ik snap als geen ander dat een bruiloft meestal de mooiste dag is voor de vrouw omdat zij altijd al vanaf kleins af aan dromen van die mooie jurk en hun droomprins. Wij mannen zijn daar wat meer ontspannen in, op een enkel uitzondering na. En bovendien gebeurt een trouwdag maar een keer dus ik weet ook als geen ander dat je het gelijk in 1 keer goed moet vastleggen, daar ben ik goed in en daar betalen mensen behoorlijk veel geld voor, voor de garantie dat je je huwelijksdag onvergetelijk en eeuwig kan maken. Dus Glenn zat daar ook super relaxed bij terwijl Lia de planning met mij besprak en voorbeelden liet zien van filmpjes die ze zelf mooi vond van de concurrent ;). Ik zeg ” Lia vertrouw mij, dit gaat helemaal goed komen meid, laat dat maar aan ome Jay over”. Ik was bij het bruidspaar gekomen via een goede vriend, Ron, hij zou daar de foto’s gaan maken en ik dus de film. Uiteraard heb ik zelf ook foto’s genomen, dat doe ik altijd. De aanloop naar de grote dag ging niet zonder slag of stoot want heb natuurlijk nog een paar keer met Lia heen en weer gebeld om alles tot op de puntjes te bespreken. Ik moet zeggen, ze is superlief en tijdens de bruiloft gaf ze zich helemaal over aan ons maar van tevoren kon je echt zien dat ze best gespannen was voor de dag zelf wat eigenlijk heel normaal is.

Toen op de trouwdag zelf was ik samen met mijn assistent Patrick Kragt, die het voortreffelijk heeft gedaan die dag moet ik zeggen, en Ron was toen al aanwezig bij de bruid omdat wij van tevoren bij de bruidegom waren geweest om een paar shots te nemen. Ook hier zag je een groot verschil tussen de 2 families en hoe leuk deze mensen elkaar aanvullen. 4 generaties waren aanwezig op die dag bij Villa Maasdonk, waar ook de ceremonie was, en daar heb ik echt alle respect voor, voor zo’n hechte familieband. Het was een mooie ceremonie en van tevoren was ik in de auto samen met het bruidspaar om wat shots te maken. Toen heb ik volgens mij een selfie gemaakt en op facebook gezet en heb nog nooit zoveel likes gehad op een foto van mij, volgens mij 300 ofzo, misschien moet ik voortaan toch met een iPhone gaan fotograferen ipv van die dure en zware Canon!! Het was een super gezellige dag met heeeeel veel mensen vooral ’s avonds op het feest, volgens mij kwam heel Den Bosch even langs bij de bowling van de pa van Lia om het kersverse bruidspaar te feliciteren. Tijdens het feest heb ik nog een aantal interviews genomen van vrienden, ouders en grootouders van bruid en bruidegom om de film zo compleet en persoonlijk mogelijk te maken. Volgens mij was dat zo wel een geslaagde dag en waren Lia en Glenn erg tevreden, dat kon je wel lezen op de review die ze op facebook hebben geschreven op de pagina van Karmic Pro Media (waar ik heel blij mee ben en supertrots uiteraard). Jongens bedankt voor de leuke tijd en het was een eer om jullie ontmoet te hebben en deel uit te maken van jullie speciale trouwdag! Big Hug from Jay.